Enkele jaren geleden heb ik deze ervaring gehad. Het was juli, en had net een leuke dag gehad bij een vriendin in Antwerpen. Omdat ik nog niet oud genoeg was om een autorijbewijs te hebben,en het toch en grote afstand was, moest ik de trein nemen om naar haar te gaan en weer naar huis te komen. Hierdoor kon ik ook niet zo lang blijven, helaas. We hadden net samen nog iets gegeten in de vroege avond ,waarna we afscheid namen en ze mij achterliet aan het centraal station. Ik moest gelukkig niet te lang meer wachten voordat mijn trein vertrok. Het was 19u, dus veel volk zat er niet op. buiten mezelf zat er nog een gepensioneerd koppel, een man en een ander meisje in mijn wagon. En na 2 stops waren enkel dat meisje en ik overgebleven. Ik had haar al een paar keer goed bekeken. Ze had lang blond haar, mooie groene ogen en een normale lichaamsbouw. Ik schatte haar 1 jaar jonger of even oud. Ze droeg een jeansrokje en een witte T-shirt. Ik had ook gemerkt dat ze soms uit haar ooghoeken naar mij keek, terwijl naar hoofd gedraaid was naar het raampje. Omdat het een lange rit was van Antwerpen naar Hasselt, en ik mezelf wat verveelde, trok ik mijn stoute schoenen aan en wou over haan gaan zitten om een praatje te maken. Toen ik rechtstond om naar haar toe te stapen, draaide ze haar hoofd al naar me, om te kijken wat ik ging doen. Ik glimlachte naar haar en zei “hoi, mag ik erbij komen zitten? alleen is het maar saai hè” Ze was duidelijk een beetje verlegen. Ze knikte haar hoofd en zei dan “ja, doe maar”. Ik vroeg haar naar waar zij moest en hoe haar naam was en zo, gewoon om het gesprek een beetje op gang te krijgen. Dat lukte heel eventjes, maar na 5 minuutjes wisten we niet meteen meer wat zeggen, en viel het gesprek wat stil. Ondertussen was ik wel te weten gekomen dat ze idd een jaartje jonger was. Ik vond haar wel schattig, zo verlegen. Ik wou haar al een hele tijd zoenen. Na even stilte boog ik me voorover, naar haar toe, waardoor mijn blouse wat open kwam te staan en er wat inkijk was bij mij. Ik zei “je hebt mooie ogen”. Ze bloosde een heel klein beetje en zei dan stilletjes “bedankt”, terwijl ze haar hoofd wat naar beneden boog, alsof ze wou wegduiken. Maar hierdoor keek ze natuurlijk volop naar mijn borsten. Ik vroeg glimlachend “zie je iets dat jeaanstaat?” Ze schrok en bracht haar hoofd terug omhoog. Ze schudde van neen, bloosde nog wat meer en zei “sorry, dat was niet de bedoeling” Ik moest er zelf mee lachen en zei “dat is niet erg hoor, ik was ook wel al een tijdje aan het kijken naar jou. Je bent een mooi meisje” Ik boog nog een beetje meer naar voor en stak mijn rechterarm uit naar haar. met mijn hand wreef ik heel eventjes zachtjes over haar wang en dan over haar schouder. Ik trok mijn arm dan terug, terwijl we naar elkaars ogen aan het kijken waren. Na enkele seconden boog ze ook voorover naar me toe, en ik kon me niet meer inhouden, ik had zo een zin om haar te kussen. En ik zag haar vooroverbuigen als een teken dat ze dat ook wou. Het moment dat onze lippen elkaar aanraakten was heerlijk.