Lees eerst Liever een gewillig teefje om te ontdekken hoe Belinda mijn gewillige teefje is geworden en me toestaat al m’n geile grillen op haar bot te vieren. Met de zomer in d’r bol zag ik Belinda aan komen lopen met d’r koffer in haar kielzog. Dat ze de zomer in d’r bol had, maakte ik op uit het strakke shirtje dat ze droeg waar ze in Nederland nooit mee de straat op had gedurfd. Op de voorkant stond met grote letters “Who needs big tits?” en op de achterkant “When you have an ass like this.” onderstreept met een duivelsstaartje. Haar kont kwam in het strakke korte stretchbroekje eronder dan ook fantastisch uit en dat waren meerdere mannen met me eens als ik het gefluit mocht geloven. Overduidelijk had ze me nog niet opgemerkt, wat in de drukte van Schiphol niet zo vreemd was, en ik genoot dan ook ongestoord van d’r flirterige gedrag terwijl haar lange donkerblonde haren over haar schouders golfden en ze vanonder de pilotenbril glimlachend om zich heen keek. Enkele stappen verder kreeg ze me dan toch inde gaten en wandelde verleidelijk op me af. Om gelijk de toon te zetten voor de reis gaf ik haar een kus en liet tegelijkertijd aan de achterkant mijn hand haar broekje inglijden. “Goed zo teefje van me,” zei ik toen ik constateerde dat ze inderdaad d’r ondergoed had uitgelaten, “meer dan een laag kleding over dat geile lijf van je zou ook zonde zijn geweest van al dat lekkers.” Nu gleed ik met mijn hand naar de voorkant van d’r broekje en trok dit verder omhoog zodat je nu echt d’r schaamlippen goed kon zien zitten. “Mmmh,” kreunde ze, “zo voel ik met iedere stap m’n lippen strak staan. Dat ga ik niet drooghouden hoor.” Hierop wreef ik nog eens extra tussen haar benen, “Aan de warmte te voelen, moet dat brandje inderdaad al bijna geblust worden. En wat is onze afspraak deze reis?” Belinda keek me bijna verlegen, maar vol verlangen aan en zei zachtjes, “Dat ik geen enkel verlangen mag onderdrukken, toe moet geven aan iedere geile gedachte die me te binnen schiet en aan ieder van jouw geile grillen.” “En watwas je geile gedachte net teefje? lachte ik.